Recomandati-mi un tinichigiu bun in Bucuresti

#1
Daca e cineva care cunoaste un tinichigiu bun il rog sa posteze sau sa-mi trimita si mie un numar de telefon al persoanei in cauza. Vreau sa bag Matizul in reperatie capitala la partea de caroserie. S-a degradat destul de mult in iarna asta si nu vreau sa ajung sa imi cada pragurile.

Re: Recomandati-mi un tinichigiu bun in Bucuresti

#7
Si mai au si aia de la Renault o vopsitorie super pe centura, se intra de la Carrefour Militari. Dar e scump in draci pentru ca lucreaza cu vopseluri pe baza de apa, nu diluant. Calitatea insa e super-buna!

LE: Cand zic "scump in draci" ma refer la 600 ron pentru vopsirea unui spoiler de Nissan Tiida... dar am impresia ca orice componenta e vreo 150 euro pentru vopsit (in asta intra vopsea, chit, carpe, manopera si tot felul de alte maruntisuri).
アジアのモーター

Re: Recomandati-mi un tinichigiu bun in Bucuresti

#9
Si eu vreau sa bag masina in reparatie de tinichigerie la primavara, asa ca as vrea sa imi recomandati pe cineva care sa o faca ieftin si bine. Nu ma intereaseaza decat sa inlocuiasca zonele cu probleme, sa finiseze pana inainte de chit, tratarea tablei si terosonarea o fac eu. Iar pt vopsit mai vad dupa.Partea cea mai afectata este spatele - contraaripi, aripi si zonele adiacente. Posibil si pragurile sa fie duse, desi pe afara arata destul de bine.

Daca aveti idee si de un pret pentru ce am de facut, ar fi f bine ca sa stiu cati bani sa pregatesc.
ex Daewoo Matiz SE 1999

Re: Recomandati-mi un tinichigiu bun in Bucuresti

#13
Un tinichigiu bun stiu la un service de pe Bdul. Basarabia, nr. 250, sector 3, Bucuresti.
E in spatele unui alt service numit Campion Auto Service. O sa il poti vedea pentru ca e o cladire care are un turnulet.
Din cate stiu, si vopsitorul e ok acolo.
Regulament forum Matiz-Club.ro
Stickere Matiz-Club.ro
Calendare Matiz-Club.ro

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator