Re: senzor bec benzina

#16
am facut testul in continuare,adica am mers cu acul maxim stanga pe zona rosie inca 25 km si sa aprins becul,la inceput mai timid,la gropi sau viraje se mai stingea si am mers pana la 95 km pana a ramas hotarat aprins. deci am facut 95 km cu 6.8 litri.e ok pentru oras.insa ma deranjeaza sa vad ca acul sta cam mult pe zona rosie pana se aprinde becul.e adevarat ca pun benzina de 30,max 40 ron de la bec aprins.
sa fie in bafta ta prietenas.

Re: senzor bec benzina

#18
Mi-e frica de un lucru, sa nu cumva sa vad becul aprins cand am benzina, si sa se stinga cand ajung pe rosu :lol:
Nu ma intrebati de unde mi-a venit ideea asta tampita :) poate de la faptul ca am pus un termistor care probabil ca face altceva decat originalul.

Re: senzor bec benzina

#21
E de la plutitor... eu de cand am luat matizul, am mers si cu acul lipit, special, cu canistra dupa mine, si nu l-am vazut aprins, pana acum cateva zile, cand, am parcat masina pe o bordura mai maricica, intr-o rana, si culmea, s-a aprins becul pe care nu il mai vazusem niciodata aprins :)) credeam ca nici nu am bec ... :)

Acum, cand merg, tot asa, nu se aprinde niciodata..

Re: senzor bec benzina

#22
Si eu am aceasi problema.Inainte mi se aprindea.Acuma nu se mai aprinde.Am desfacut bordul becul este ok.O sa desfac si pompa sa vad ce are.Alte ideei?A inlocuit cineva senzorul sau doar l-a curata?

Re: senzor bec benzina

#23
Nu stiu ce am putea sa facem, cred ca doar sa schimbam pompele, ceea ce nu merita... oricum eu am decalibrat acul de la benzina cand am scos ceasurile, si-acum trebuie sa fac neaparat plinul sa-l calibrez la loc... sau sa merg pana fac pana prostului :))


Cred ca mai degraba aleg varianta cu pana prostului :)))

Re: senzor bec benzina

#25
Deci până la urmă care este răspunsul: senzorul sau plutitorul pentru că e clar, nu pot fi amândouă. De principiu, la modul pur intuitiv eu aș închina spre senzor pentru că la mine a picat sistemul după ce am rămas fără benzină ultima dată...:(

Re: senzor bec benzina

#27
Si la mine face figuri becul de banzina.
Pana acum mergea tata cu masina si nu lasa niciodata sa se aprinda dar acum mergand eu s-a schimbat situatia:)))
La un semofor e aprins,la urmatorul se stinge ,daca opresc masina cu becul aprins ,cand pornesc e stins.am observat si ca atunci cand semnalizez piere din intensidate cand licare semnalul ( cand se aprinde sageata de semnal becul isi pierde din luminozitate ).
E vreun remediu?

Re: senzor bec benzina

#28
Verifica conexiunile la masa in zona pedalierului, de acolo isi iau ceasurile de bord masa. Aprinderea si stingerea intermitenta este normala si depinde de cata benzina ai in rezervor si cat de panta terenului pe care mergi/opresti.
ex Daewoo Matiz SE 1999

Re: senzor bec benzina

#29
Vă salut, întâlnesc aceeași problemă cu aprinderea becului de la benzină, acesta se aprinde extrem de slab, adică nu are intensitate în luminare deși am rămas cât pe aci fără benzină
Am desfăcut bordul și becul e ok
Pompa de benzină nu o pot desface, capacul este strans, capacul este de plastic, nu pot să lovesc în el ...
Să fie problemă din senzorul pompei de aceea nu are intensitate luminoasă becul, uneori nici nu se aprinde ...

Re: senzor bec benzina

#30
Exista o cheie speciala pentru capacul de la pompa de benzina! Si cu atentie o poti desuruba si daca lovesti in ea cu grija.
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the universe" - Albert Einstein

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori