Căutarea a găsit 299 rezultate

Re: Consiliere achizitie Matiz

Ca sa nu mai deschid alt topic am si eu o intrebare legata de vanzarea masinii mele. Cam cu cat se vinde un Matiz la ora actuala? L-am pus cu 2000 degeaba, am scazut la 1800 nici macar un telefon :)) Ma gandesc ca pt 1000 de euro nici nu se merita sa il vand. Astept si eu niste pareri. Multumesc!

Re: B 35 AEJ

Salut! Arata bine masina si acum. Sunt RobertMNW :) Suportul cred ca e ala de la mine de a costat transportul mai mult decat el in sine :lol: Te salut!

Re: B 888 AYG

Salut! Cred ca ti-am vazut masina cam acum o luna intr-o duminica pe DN la iesire din Banesti spre Ploiesti.

Re: DJ 86 RBT

mie mi-au spus la service ca sunt douo pistonase,si se rezolva usor dar nu am avut timp sa o duc,i-am schimbat tot brate,capete de bara si cand pun mana pe etrieri aveau un joc milimetric! Nu sunt pistonase sunt doua axe, ax glisare ii zice si se schimba degeaba, imediat incep sa bata iar. M-ai pus...

Re: DJ 86 RBT

Etrierii au un zdranganit, boala grea la Matiz, toate face asa cum ziceau astia la service pe vremuri:lol: Rezolvare destul de simpla, am bagat cate un arc sub fiecare cauciuc, cel mic care vine pe axul de glisare, curatat si gresat. Scapat de greieri :)

Mergeți la căutare avansată

cron