Re: CarPC

#5
ventilatia o sa o astup, intrucat, in orice fel de anotimp, ea baga doar caldura :)) vara, face mai rau ca afara, si iarna caldura care vine pe la picioare si parbriz este arhi-suficienta..

Re: CarPC

#6
spor la munca in continuare si te asteptam maine.daca e ceva lasa-mi un mesaj cu numarul tau si plecam din rahova si tu si eu si cbb-ul mergem buluc:))

Re: CarPC

#10
Foarte tare,felicitari a iesit super.Vezi sa nu gasesti pe cineva sa iti indoaie vreun geam sa iti ia CarPc-ul sau mai rau daca o avea matiz sa il ia cu tot cu masca :lol: .Acum serios a iesit super!

Re: CarPC

#11
Executia nu a fost dificila, dar a fost durabila, deoarece am "acordat atentie deosebita tuturor detaliilor" :)

Baza ( Dres de dama, cu rasina de fibra ... 2 maini )
Intaritura ( Plasa de fibra de sticla + 2 maini rasina )
Finisarea ( Chit de fibra + Chit de plastic "xxx" maini )
Smirgheluit cu 100-130-600 pana iti faci freza in ea...

Apoi grund, vopsea negru mat, si probabil, o mana de lac... sa vedem cum se combina cu restul de negru mat din masina mea...

Re: CarPC

#12
dj_geo2007 scrie:Foarte tare,felicitari a iesit super.Vezi sa nu gasesti pe cineva sa iti indoaie vreun geam sa iti ia CarPc-ul sau mai rau daca o avea matiz sa il ia cu tot cu masca :lol: .Acum serios a iesit super!


Man, oricum, daca cineva o sa vrea sa il fure, o sa se spele cu el pe cap, ca o sa iasa doar prin "distrugere" :)) daca cineva posesor de matiz, deci BAIETI!! Aveti grija, sunt cu ochii pe voi!!! :)) o sa-l ia, macar sa-l ia cu tot cu consola, sa stie o treaba :)))
Geo vad ca esti din sectoru' lu poteras, asa ca te veghez :)) nici UZU si CBB-ul nu sunt departe :))) :twisted:


P.S. Mersi pt aprecieri :D

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator