Re: Oglinzi reglabile interior

#3
Robsbebe scrie:Trebuie sa dai o singura gaura in interiorul usii ca sa treaca reglajul pe partea cealalta. Daca nu ai fete de usi de SE o sa se vada tija de la reglaj cam 5 cm.
parca mai erau si 2 mai mici in care se prindea ceva cu 2 piulite
inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate

Re: Oglinzi reglabile interior

#7
Poti sa le pui fara nici o problema. Ce e greu, este factul ca o sa te chinui ceva mai mult cand dai gaura pentru oglinda. Nu este asa usor sa dai gaura cu geamul montat, mai ales cand nu ai intrumentele necesare.

Am vrut si eu sa pun, dar sincer, cand umblii la oglinda odata la nu stiu cat timp nu se merita. Acum depinde de fiecare.

Oricum, spor la treaba daca te apuci.

Re: Oglinzi reglabile interior

#10
Si nici macar nu sunt mai scumpe ca daca te gandesti bine dai in jur de 100 ron pe unele cu reglaj si piesele daca le cumperi noi te duce sa zicem la maxim 150 ron daca stai sa cauti sh sa nu mai vorbim :) Doar montajul sa te pricepi sa ti-l faci! Eu le facusem incalzite doar, am avut si motorasele insa am renuntat, din diverse motive, si le-am vandut pana la urma. Acum ma gandesc serios pana da gerul sa le rezolv insa timpu nu prea ma lasa... :roll:
I still miss my ex-wife, but my aim is getting better!

Re: Oglinzi reglabile interior

#12
Eu am toata 'tematica' pentru motorasele de Logan :) de la motorase, instalatie electrica pana la buton. De la prietenii nostri care au montat pe Cielo. o pot pune insa aici se discuta altceva si deja suntem off-topic. Poate ar trebui facut alt topic daca mai sunt doritori!
I still miss my ex-wife, but my aim is getting better!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 1 vizitator