Re: punte spate rupta.ajutor!

#4
S-a mai confruntat cineva de pe forum cu problema asta si solutia propusa a fost sa taie de la un Matiz intr-o stare mai buna respectiva bucata de podea , cea care contine prinderea bratului. Stiu ca avea probleme in a gasi pe cineva dispus sa-i taie respectiva bucata.
Acum daca podeaua e ok poate se poate suda doar alta prindere , dar tot de la dezmembrari trebuie sa-ti procuri piesa.
Parerea mea e ca daca gasesti un sudor bun care sa sudeze Mig o sa poti circula in siguranta dupa reparatie , pana la urma in fabrica prinderea aia tot prin sudura a fost prinsa.

Re: punte spate rupta.ajutor!

#5
Multumesc pentu sfaturi!am fost la cateva ateliere si am tras concluzia:voi suda urechile cu autogen si voi merge cu ea doar prin oras.alta operatie depaseste valoarea masinii.e prima mea masina si am facut multe concedii cu ea fara sa ma dezamageasca vreodata,dar cere alta noua.cei care aveti matiz-uri de 13 ani fara garaj,va sfatuiesc sa verificati din cand in cand prinderea puntii din spate.daca se desprinde la 100 km/h si e un tir in fata....Doamne Fereste! Toate cele bune!

Re: punte spate rupta.ajutor!

#9
Am citit tot ce am gasit despre problema de la puntea spate, dar la cat de stiuta e problema asta am gasit prea putin scris. Vreau sa stiu daca a gasit cineva suportii astia de tendoane care se monteaza pe lonjeron de cumparat. Ii am ruginiti pe ai mei si as vrea sa ii refac.
Poate imi recomandati un tinichigiu in Bucuresti care a mai facut asta.
Multumesc.
Fişiere ataşate
20191220_003558.jpg
20191220_003602.jpg
20191220_003641.jpg

Re: punte spate rupta.ajutor!

#11
Salutare, am trecut astăzi pe la Tudor (mulțumesc pe această cale) cu un M 2005, cu chiu cu vai am reușit să ajung, puntea desprinsă fiind pe partea stângă spate. Cu ajutorul lui Tudor am reușit să vedem despre ce e vorba (nu știam, mă gândeam că e grav, dar, nah..), puntea spate fiind desprinsă pe partea stângă, practic, mergeam în 3 roți :) Vestea bună a venit de la Tudor care mi-a spus că poate fi sudata. Acum, aveți ceva recomandări legat de asta? Găsim vreun ajutor pe partea asta, în București, vă rog? Mă gândesc să fac toată partea asta de rugină pe caroserie, mașina are valoare sentimentală, ne place, mie și soției, vrem să o susținem în continuare.

Mulțumesc,
Seară faină.

Re: punte spate rupta.ajutor!

#12
Eu stiu pe cineva în zona Otopeni,

Dă te rog mesaj privat, si il pun in legătură , nu as vrea sa pun public nr. de telefon.

Face suduri OK, are aparat autogen, e potrivit pentru punte.

Apoi este important cum izolezi puntea reparata, cu tratament anti-rugina (Brunox, Kelfos) si apoi o vopsea rezistenta - ca sa nu mai rugineasca si sa degradeze ..

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori

cron